Klanten getuigen

Dit is wat de klanten vinden van Gert Dekeyzer Webdesign

Perfecte service, leuke ideeën en correcte prijs!Perfecte service, leuke ideeën en correcte prijs!Wouter Onkelinx

Voor onze website hebben we alles in handen gelegd van Gert Dekeyzer Webdesign. Perfecte service, leuke ideeën en correcte prijs vonden we hierin terug. Aanrader!!

Een gedeelde passieEen gedeelde passieJohn En Daisy Leben-vandersmissen

Een gedeelde passie heeft ons geleid naar GD Web. Namelijk de passie voor perfectie. De aandacht voor de details die Gert minutieus in acht nam. En ook de goede raad als we even vast zaten bij de lay-out. Kortom een super samenwerking.

Knap resultaatKnap resultaatTina Billen

Onze toneelvereniging Lutika 2000 had nog helemaal geen website tot Gert zich aansloot en op eigen initiatief aanbood om dit voor ons in orde te maken. Met het knappe resultaat te bewonderen via www.lutika.be. Dank je wel Gert!

Fier op onze nieuwe mooie siteFier op onze nieuwe mooie siteMonique Swartenbroek

Als toneelvereniging ware we op zoek naar iemand die voor ons een website kon maken, we waren maar al te blij dat Gert ons hierbij kon helpen en zijn fier op onze nieuwe site, thanks Gert!

De site is een pareltje gewordenDe site is een pareltje gewordenKendra Brams

Gert heeft de fansite gemaakt over de zanger/gitarist Bollaert Filip. Al vanf het begin vuurde ik veel vragen en ideeën op hem af. Steeds kreeg elk mailtje van mij een snel en correct antwoord, al de ideeën werden besproken, niets was hem teveel. Super hoe Gert zich hiervoor inzette en zelfs een handleiding maakte zodat ik zelf heel gemakkelijk verder kon doen met de site. Ook nu is hij steeds bereikbaar voor vragen en/of aanpassingen.

De site is een pareltje geworden waar ik terecht fier op ben!

Zijn professionele hulp bracht een meerwaarde aan mijn zaakZijn professionele hulp bracht een meerwaarde aan mijn zaakNiels Tritsmans

Gert Dekeyzer heeft op een professionele manier, in een korte tijd, een site gemaakt voor mij. Er werd snel begrepen door Gert Dekeyzer hoe ik mijn site wilde zien op het internet en alles werkt perfect.

Zijn professionele hulp bracht een meerwaarde aan mijn zaak, waarvoor dank